Ruben Walma

Videograaf & Editor

52
Video's made
Over ons
Impact
Waar staan we voor
Kwaliteiten
Over ons

Een foto zegt meer dan duizend woorden, een video meer dan een miljoen.

Wij zijn een jong en creatief videoproductie bedrijf. Wij hebben ons ontwikkeld in het maken van aftermovies, bedrijfsvideos, eventvideos, videoclips, etc.
Vanuit onze creatieve invalshoek denken we van begin tot eind actief mee in het maken en ontwikkelen van een video op maat. Het uiteindelijke resultaat is een origineel bewerkte video. De unieke stijl die wij hebben is onderscheidend. Wij hebben o.a. gewerkt met Marketing Groningen, Forum Groningen, Kopjek, Vrij-, Ecocert, Royal Christmas.
Ben je opzoek naar een creatieve videograaf met een eigen stijl? Neem dan snel contact op!
Impact

Great marketing starts with great stories.

“Your view through my camera”

Onze slogan staat voor ons bedrijf. Het beeld en verhaal wat jij in beeld hebt proberen wij zo goed mogelijk vast te leggen met onze camera. Als je het nog niet goed voor ogen hebt helpen wij jou daar graag mee!

Een goed verhaal, geweldige muziek of een prachtig shot. Stuk voor stuk allemaal zaken die je als kijker mee nemen in een film en je niet meer los laten. Aspecten die je emotioneren en een blijvende impact kunnen hebben op hoe jij naar de wereld kijkt. Wij bij FlashFilms weten als geen ander hoe een verhaal verteld kan worden.

Waar staan we voor

A picture is worth a thousand words.......and a video is worth a million pictures.....

Wij bij FlashFilms gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en proberen onze klanten zo tevreden mogelijk te houden. We weten dat professionaliteit belangrijk is en proberen ons altijd aan de deadlines te houden. Positieve reacties zijn voor ons cruciale factoren om door te gaan met ons werk.

Kwaliteiten

Marketing is no longer about the stuff you make, it's about the stories you tell.

Onze kwaliteiten

  • Creativiteit
  • Snelle productie
  • Gunstige tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Hoge kwaliteit

Bekijk mijn
2021 Showreel

Mijn jaar 2021, een fantastisch jaar met veel creatieve opdrachten. Ik hoop in 2020 nog meer kansen te krijgen om mijn passie in de videografie toe te passen.
We don’t make movies to make money, we make money to make more movies.
Walt Disney
When I looked at life through the camera, I felt like I could finally see it.
Katherine Howe
Making a movie is like building a watch because a watch is so small and you only can fit so many things inside it that all the pieces really do need to work together.
William Eubank